LATEXFALT is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven Vauatol, Cindu [wegenbouw] en Latexfalt. Deze afzonderlijke bedrijven hadden al ruim vijftig jaar ervaring met bitumen- en polymeer gemodificeerde bitumenemulsies voor bouw en wegenbouw en hadden een vooraanstaande positie in binnen- en buitenland.

Latexfalt Vloer Systemen is een verzameling van toonaangevende activiteiten binnen de Latexfalt organisatie als het gaat om productontwikkeling, trendsetting en applicatie van vloeren. Jarenlange ervaring en natuurlijk constante marktontwikkelingen en verschuivingen hebben de organisatie geleerd om snel in te springen op vraag en ontwikkeling.

In 2005, heeft Latexfalt een belangrijke metamorfose ondergaan door de organisatie met meer focus op innovatie, het inbrengen van andere ideeën en de bedrijfsstructuur nog klantgerichter in te richten. Dat is gelukt! Latexfalt Vloeren staat, bloeit en groeit als nooit te voren.

Met Latexfalt Vloer Systemen bieden wij totaal oplossingen op het gebied van vloerafwerkingen. Met een breed scala van producten, systemen en onze eigen professionele uitvoering ontzorgen wij 'van kelder tot parkeerdak'!

De bundeling en de synergie tussen al deze bedrijfsactiviteiten heeft de onderneming zowel in de breedte als in de diepte versterkt, waardoor meer toegevoegde waarde geleverd wordt. Productontwikkeling, productie en technische adviezen zijn aanzienlijk verbreed. Momenteel zijn er binnen de LATEXFALT Holding ruim honderdtwintig mensen werkzaam.