Latexfalt® Vloersystemen is specialist in de ontwikkeling, productie, applicatie en verkoop van vloersystemen en biedt complete vloeroplossingen waarmee onderhoud en beheer efficiënt kunnen worden toegepast. Van een gepast advies over de juiste vloersystemen tot de aanlevering, applicatie en uitvoering, ontzorgt Latexfalt Vloersystemen haar klanten!

Voor nieuwbouw en renovatie levert Latexfalt bedrijfsvloersystemen in laagdiktes variërend van 1 tot 40 mm, die geschikt zijn voor verschillende soorten ondervloeren, zoals bijv. beton, stelconplaten, tegels, [giet]asfalt en klinkerbestrating. Onze systemen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in opslag- en productieruimtes, magazijnen, expeditie ruimtes en parkeergarages, en kunnen machinaal/lasergestuurd worden aangebracht, waardoor een zeer hoge vlaktegraad wordt bereikt.

Voor parkeergarages heeft Latexfalt diverse mogelijkheden om garagevloeren en hellingbanen te voorzien van een afwerksysteem. Voor parkeerdaken en hellingbanen is het Latexfalt Parkdeck ontwikkeld, ter bescherming van de onderliggende betonconstructie tegen water en dooizouten. Voor de parkeerlagen hebben wij onze Latexfalt® Vloeren en Latexfalt Colortop systemen.

Ook leveren wij kunststofvloeren op basis van epoxy en polyurethaan. Voor deze vloeren verwijzen wij u naar Latexfalt Vermeulen Kunststofvloeren.