De basis van de Latexfalt® Vloer is een hydraulisch bindmiddel [cement] met daaraan toegevoegd bitumen of bitumen kunststof emulsie en minerale toeslagstoffen. Dit type vloeren wordt ook wel Hydraulisch gebonden Bitumen Emulsie-vloeren genoemd, kortweg HBE-Vloeren. Alle toegepaste grondstoffen garanderen een milieuveilig eindproduct.

De Latexfalt Vloer is een vloer met een statische belastingcapaciteit van 5 N/mm². Voor een hogere drukvastheid kiest u voor de Latexfalt® HD vloer [Heavy Duty]. De HD vloer is bestand tegen puntbelastingen van 9N/mm². De Latexfalt Vloer is beperkt bestand tegen minerale oliën en vetten. Bestendigheid tegen andere chemische stoffen kan op aanvraag  worden verstrekt.

Dankzij de uitgekiende combinatie van cement en gemodificeerde bitumen als bindmiddel behoudt de Latexfalt Vloer  blijvend een zekere plasticiteit. Scheuren en beschadigingen zullen niet gemakkelijk ontstaan en zullen in ieder geval niet verder uitslijten. Latexfalt garandeert de berijdbaarheid bij temperaturen tot 60°C. Elke oneffenheid, zowel bij overgangen naar bestaande vloeren als bij op- en afritten is weg te werken.

Bij vloeren die extra zwaar belast worden komen de eigenschappen van de Latexfalt Vloer optimaal tot hun recht. Denk bijvoorbeeld aan productieruimten, magazijnen, bouwmarkten, tentoonstellingshallen, overslagruimtes/distributiecentra en parkeergarages. Stelt u extra hoge eisen aan de vlakheid van de vloer, dan wordt de lasergestuurde vloeren legmachine ingezet.

Latexfalt® Coldfix reparatiemortel
Kleine reparaties kunnen snel en doeltreffende worden uitgevoerd met de Latexfalt Coldfix reparatiemortel. De mortel is uitermate geschikt voor het repareren van gaten, het uitvullen van niveauverschillen en het op nul beëindigen van reparaties. Het product wordt geleverd in twee typen: grof en fijn.

Latexfalt® Skimcoat
Latexfalt Skimcoat is een egalisatiemiddel op basis van gemodificeerde bitumen, vulstoffen en cement. Dit product [laagdikte 1 - 2 mm] wordt voornamelijk toegepast voor renovatie van versleten of mechanisch beschadigde asfaltvloeren. Deze egalisatielaag is bij uitstek geschikt voor het "glad" maken wegenasfalt met een open structuur.

Latexfalt® Schietvloer
De Latexfalt Schietvloer S-70 is een naadloze vloer en zodanig van samenstelling dat de kogel bij het aanschieten van de vloer door de vloer wordt opgenomen of zijn weg naar het doelgebied vervolgt, afhankelijk van de hoek van aanschieten. Het gaat hier om een speciaal ontwikkelde Latexfalt Vloer, samengesteld uit de voor deze vloer geschikte toeslagmaterialen. De Latexfalt Schietvloer S-70 wordt aangebracht bij [indoor] schietaccommodaties in laagdiktes van minimaal 25 mm. De ondergrond van de vloer bestaat uit een zandcementvloer van 25 mm. De Latexfalt Schietvloer wordt afgewerkt met een Latexfalt Colortop AC. Reparaties van kogelgaten zijn eenvoudig uit te voeren met Latexfalt Coldfix reparatiemortel fijn.

Latexfalt® Colortop
Voor een vloerafwerking in kleur verwijzen wij u naar onze website voor kunststofvloeren.

Gepast advies
Wilt u vrijblijvend advies over het aanbrengen, onderhouden of renoveren van uw vloer, neem dan contact met ons op en bel 0172 - 232050, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons of maak gebruik van het contactformulier.