Voor hellingbanen en parkeerdaken heeft Latexfalt Vloersystemen het Latexfalt Parkdeck en Latexfalt Parkdeck Plus systeem. Afhankelijk van de eisen en wensen met betrekking tot scheur overbruggende en waterwerende eigenschappen kan een keuze tussen bovengenoemde systemen worden gemaakt.

Bij parkeerdekken en -kelders wordt doorgaans een keuze gemaakt tussen een Latexfalt Vloer of Latexfalt Parkdeck, afhankelijk van de ondergrond en/of eisen. Indien gewenst kan de Latexfalt Vloer worden afgewerkt met een Latexfalt Colortop. Latexfalt is zowel binnen als buiten toepasbaar als conserverings-, antislip- en slijtlaag op beton en asfaltconstructies.

Latexfalt Parkdeck
Latexfalt Parkdeck is een twee-laags afwerkingssysteem en dient als slijtlaag voor parkeerdaken, hellingbanen en parkeervloeren. Deze slijtlaag bestaat uit een snel brekende polymeer- gemodificeerde bitumenemulsie welke wordt afgestrooid met een steenslag. De gemodificeerde bitumen vormen een waterdicht membraan ter bescherming van de betonconstructie tegen water en dooizouten. Afhankelijk van het gekozen afstrooimateriaal bedraagt de dikte van Latexfalt Parkdeck ca. 6 - 10 mm. Naast nieuwbouwprojecten is Latexfalt Parkdeck een uitstekend systeem om bestaande en versleten parkeerdaken van o.a. gietasfalt te renoveren.

Latexfalt Parkdeck Plus
Latexfalt Parkdeck Plus is het Latexfalt® Parkdeck systeem wat versterkt is met een extra weefselinlage. Dit drie-laags systeem heeft verbeterde scheur overbruggende en waterwerende eigenschappen. Tevens zijn een aantal standaard specifieke afwerkingen ontwikkeld ten behoeve van bijv. randaansluitingen, doorvoeren, overgangen en opleggingen. Afhankelijk van de gestelde eisen en de ondergrond adviseren  wij u hier graag over.

Latexfalt Vloer
De Latexfalt Vloer is een bitumen/cementgebonden dekvloer. De vloer wordt naadloos aangebracht in een dikte vanaf 15 mm. Door de combinatie van bitumen en cement blijft de vloer plastisch en behaalt een drukvastheid van minimaal  5 N/mm². Hierdoor is de Latexfalt Vloer uitermate geschikt voor het renoveren of overlagen in parkeergarages van bijv. beton, industrieplaten, tegels en klinkers.

Latexfalt Colortop
Latexfalt  heeft ook oplossingen voor afwerkingen in parkeergarages en parkeerkelders op basis van kunststof systemen [Latexfalt Colortop] Deze systemen zijn uitstekend bestand tegen olie en koelvloeistof, zijn slijtvast, naadloos, onderhoudsarm en gemakkelijk overschilderbaar. Dit zijn belangrijke aspecten in de parkeergarage. De Kunststof afwerkingssystemen zijn leverbaar in diverse kleuren en vergroten hiermee het gevoel van veiligheid en ruimtelijkheid.

Gepast advies 
Wilt u vrijblijvend advies over het aanbrengen, onderhouden of renoveren van uw parkeervloer of hellingbaan, neem dan contact met ons op en bel 0172 – 232050 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier